Reviews/ervaringen

34 berichten, 4 pagina's 
21-12-2021
Geplaatst door: Trudie

Hartenkussen

Dank je wel Miranda, voor de snelle verzending!
Op 5 januari word ik geopereerd. Ik heb agressieve borstkanker. Ik heb veel gehoord over het hartenkussen dus vandaar dat ik deze bij jou heb besteld. Misschien iets duurder dan elders maar wat een heerlijk fijn zachte en kwalitatief goed hartenkussen! Snelle verzending en een lief kleinigheidje zat er ook nog bij.
Ik hoop dat ik er veel profijt van heb en dat we ook snel weer gezond zijn. ;-)
Succes met de verkoop van je kussens.
Groetjes

16-11-2021
Geplaatst door: Ilse

Hart onder de riem

Helaas kregen wij pas geleden het nieuws dat een familie lid binnenkort geopereerd zal worden aan borstkanker. Daarom ben ik meteen opzoek gegaan naar iets wat ik haar kon geven als 'hart onder de riem'. Hierbij sprak ik enkele ervaringsdeskundige die allemaal begonnen over het hartenkussen en hoeveel steun hen dit had gegeven. Meteen besloot ik deze ook cadeau te doen en dankzij de onwijs snelle en goede service is deze nog optijd binnen voor se operatie ook. Hopelijk heeft zij er ook net zoveel steun aan als de andere mensen die ik sprak. Ik vind het zelf in ieder geval een prachtig gebaar, ziet er leuk uit in diverse prints en zou indien nodig (hopelijk niet) zeker weer hier een bestelling plaatsen vanwege de fantastische service.

05-11-2021
Geplaatst door: Marry

Een prachtig kussen voor mijn lieve, dappere zus

Voor mijn zus haar 50e verjaardag heb ik als cadeau een boezemkussen gegeven. Het was een geslaagde verrassing want ze wist niet dat het bestond. Ze was er heel blij mee: 'zelfs voor mijn operatie voel ik mijn arm al ontspannen, ik denk dat ik er veel plezier van zal hebben als ik geopereerd ben! Ik ga 't ook doorgeven tegen de andere vrouwen die tegelijk met mij de chemo kregen..' zei ze. Zij blij, ik blij and

05-11-2021
Geplaatst door: Marry

Boezemkussen

Voor mijn zus haar 50e verjaardag heb ik als cadeau een boezemkussen gegeven. Het was een geslaagde verrassing want ze wist niet dat het bestond. Ze was er heel blij mee: 'zelfs voor mijn operatie voel ik mijn arm al ontspannen, ik denk dat ik er veel plezier van zal hebben als ik geopereerd ben! Ik ga 't ook doorgeven tegen de andere vrouwen die tegelijk met mij de chemo kregen..' zei ze. Zij blij, ik blij

01-11-2021
Geplaatst door: Ria Koelman

Troostkussen

Beste Miranda, toen er bij mij borstkanker werd geconstateerd in maart 2021 kwam ik terecht in Anna's Inloophuis aan de Zorgboulevard van het ZMC in Zaandam. Daar zag ik een aantal van jouw kussens liggen en kreeg ik uitleg hoe deze te gebruiken. Ze zien er heel aantrekkelijk en leuk uit. Ik dacht meteen die wil ik ook hebben. Twee weken geleden ben ik geopereerd, mijn borst werd geamputeerd en een paar lymfeklieren in de oksel zijn verwijderd. Wat een verrassing toen ik thuiskwam en er een mooie doos op mij wachtte. Mijn man had het kussen besteld, een rode vond ik wel toepasselijk, van heerlijk zachte fleece. Ik ben er heel blij mee, wat een uitvinding TOP ! Echt een aanrader voor dames die deze rotziekte krijgen of al hebben. Het is een goede steun, lekker op de bank en het voelt goed. DANK JE WEL, ik wens je nog heel veel succes met je webshop én vooral gezondheid. Lieve groetjes Ria

24-08-2021
Geplaatst door: Janet

Liefdevolle boezem/hart/troost kussen.

Hay ..ik ben Janet en werd afgelopen april 2021 50 jaar.
Eind maart kreeg ik als zoveel vrouwen een uitnodiging voor de " borstenbus". Omdat ik al in een ander gezondheidstoestand pzat dacht ik , ik ga maar snel heen. Dan is dat maar weer geweest.
En helaas het was direct niet goed.
Van de ene ziekte viel ik in de wereld van borstkanker.
Ik ging ook weer opnieuw de strijd aan met deze ziekte.
En ging zoals vele vrouwen in een korte tijd door een molen heen.

Kort gezegt, ik was op tijd en ik ben dankbaar dat mij operatie en bestralingen er waren !
Maar ik zocht inmiddels wel naar hulpmiddelen om het ziek zijn en pijn te verlichten.
En zo kwam ik via internet terecht op deze site.
En extra bijzonder omdat deze " next door" is/ was.

Ik bestelde online twee kussens.
En ze werden liefdevol bij mij thuis gebracht.

En tot aan vandaag ( augustus2021) geniet er nog steeds zo van !
Het geeft mijn lijf rust wanneer ik pijn heb in mijn oksel en borst.
Het sluit aan op mijn lijf.
Daarnaast is het ook een " knuffel" zoals je vroeger had als kind.
Dus ook een troost kussen.

En echt geen mega drama hoor..
Maar gewoon een moment voor mezelf in ontspanning.
En deze kussens vullen naast alles wat er is mij een moment van ff rust.
Rust in mijn eigen prive leven
En ik denk en hoop dat ook deze kussens worden gegeven als je in je behandeling zit .
Naast welke medicatie of behandeling ook.

Lieve warme groet en sterkte en kracht!

06-07-2021
Geplaatst door: Marie-José Mes

Hart ? onder de riem

Wat ben ik blij, dat dit fantastische initiatief op mijn pad kwam. Het moest gewoon zo zijn. Iemand, in onze groep is, ernstig ziek en zit al aan de zuurstof. Dan weet je hoe ernstig het is. Zij was er ook altijd voor de mensen, die het nodig hadden.
Zij wil zelf met onze groep nog wat leuks doen als afscheid.

Wat is er dan mooier om als groep, zo’n mooi Troostkussen met de liefde, aan haar mee te geven als knuffelcadeau. Ik hoop dat ze daar veel steun uit kan putten. Bedankt voor dit mooie initiatief.
Ik hoop dat meer mensen dit voorbeeld gaan volgen. ???

08-04-2020
Geplaatst door: Anneke

Bedankt

Lieve Tessa, Super bedankt voor de heerlijke kussens, ze geven veel steun, toffe verpakking en snelle levering, echt een fijn kado!! Top geregeld, xxx

13-03-2020
Geplaatst door: Jacqueline Pallett

fijne ondersteuning

Hallo Tessa,
Met fijne ondersteuning bedoel ik niet alleen de fysieke ondersteuning van het kussen, maar ook de morele ondersteuning. Eergisteren zijn bij mij een tumor uit de borst alsmede 2 lymfeklieren verwijderd en er is een reductie van de borst toegepast. Bij het Alexander Monro Ziekenhuis kreeg ik, toen ik weer op de kamer was, een boezemkussen. Op dat moment was dat zo'n geweldig gebaar, dat ik er emotioneel van werd, en geloof me, ik ben helemaal niet zo'n emotioneel type. De ondersteuning van het kussen is ook formidabel, ik gebruik het constant, zowel overdag als in bed. Ik zal het kussen koesteren, dankjewel.

23-01-2020
Geplaatst door: Jacqueline van der Loop

boezemkussen

Beste Tessa,
In februari 2018 ontving ik een boezemkussen van een van mijn dierbaarste vriendinnen. Niet alleen de praktische invulling heeft me enorm geholpen na mijn amputatie, maar vooral ook 'het hart van mijn vriendin' waardoor ik me 'gedragen' voelde als ik me verdrietig voelde. Nu twee jaar later gebruik het kussen nog elke nacht. Vanwege liposuctie van de benen( voor lipofilling voor een nieuwe borst) , gebruik ik hem nu iedere nacht tussen mijn knieën. Ook daar werkt de vorm meer dan uitstekend voor. Dank voor dit multifunctionele kussen!
hartelijke groeten Jacqueline